Lägg till Autosvar / Autoresponder via cPanel under E-post menyn.
Ange utf-8 eller iso8859-1 som teckenuppsättning (vid problem med ÅÄÖ se till att använda iso).

Ange vilken e-postadress det skall gälla, namn, ämne, meddelande!
I ämnet och meddelandet kan ni ange

%subject% - Ämnet på meddelandet som skickades till din auto-responder.
%from% - Avsändaren på meddelandet som skickades till din auto-responder.
%email% - Avsändarens email på meddelandet som skickades till din auto-responder.

Interval (hours/timmar) betyder så lång tid systemet skall vänta innan det skickar ett
nytt autosvar till SAMMA avsändare som den tidigare redan gjort!
Om ni sätter detta till "0" så skickas autosvar alltid direkt även om det är samma avsändare.

Mer info om Autosvar finns här:
http://docs.cpanel.net/twiki/bin/vief/AllDocumentation/CpanelDocs/AutoResponders