Följande inställningar kan användas när man ska konfigurera upp epostkonton hos wopsa

Inkommande Server

IMAP
Inkommande server: mail.<ert domännamn>
Inkommande server port: 143 eller med Secure/SSL: 993
Användarnamn: <hela er epostadress>
Lösenord: det lösenord ni har för ert epostkonto

POP3
Inkommande server: mail.<ert domännamn>
Inkommande server port: 110 eller med Secure/SSL: 995
Användarnamn: <hela er epostadress>
Lösenord: det lösenord ni har för ert epostkonto

Utgånde Server

SMTP
Utgånde server: mail.<ert domännamn>
Utgånde server port: 25 eller med Secure/SSL ikryssat: 465
Ni måst klicka/välja att utgånde server kräver authentisering och ange uppgifter för användare
(Om inte valet finns att använda samma uppgifter som för inkommande server)

Användarnamn: <hela er epostadress>
Lösenord: det lösenord ni har för ert epostkonto

Problem med certifikat varning  fel ?
Prova ange webXX.wopsa.se istället som mailserver - där XX är den server ni ligger på eller om ni finns på gamla Datakulturs servrar, ange servernamnet.

Kontakta oss vid problem!