Gäller ej gamla Datakulturs kunder !!

Om ni behöver byta namnservar / peka om er domän till Wopsa!

Namnserver1: ns1-wopsa.cygrids.net
Namnserver2: ns2-wopsa.cygrids.net

De återförsäljare som fortfarande använder våra gammla ip adresser för sina namnservrar uppmanas byta till våra nya ipadresser

Namnserver1
Gammal ip adress: 85.118.206.121
Ny ip adress: 213.212.61.130

Namnserver2
Gammal ip adress: 85.118.206.122
Ny ip adress: 213.212.61.254

De kunder som tidigare använt våra gamla namnservrar som var ns1.wopsaX.com och ns2.wopsaX.com (Där X är en siffra) MÅSTE
byta namnservar eftersom de gamla namnservrarna slutar fungera löpande 2017. Flera har redan inaktiverats.