Underdomäner installerar ni enkelt i er cpanel.
Logga in till cPanel via kundarean eller direkt via www."er-domän.se"/cpanel

Under Domäner rubriken/sektionen hittar ni Subdomäner (Underdomäner/Subdomains/Sub domän) - Klicka på subdomäner.
Ange sen den subdomän ni vill och till vilken mapp den skall gå!

OBS: Wildcard subdomäner är samma sak men ange då wildcardet istället för ett namn = *
Wildcard ser ut och har tecknet "*"

Ange sen till vilken mapp de skall gå till.
Om det tex är till en  multisite opencart eller wordpress så ange den mappen butiken/wordpress finns i - oftast direkt i "public_html".

Med wildcard subdomains (etc) menas att ALLTING-Framför@Din-Domän.se fungerar att använda.