Spamassassin

 

Spamassassin

De mail som inte blockeras allmänt av servern via RBL listor kan ni filtrera via sapmassassin.
Normalt värde för spam är 4-6 cirka.

1 Logga in på er kontrollpanel (cpanel) hos Wopsa, www.domänXxX.se/cpanel.
2 Under Mail menyn hittar ni Spamskydd med spamassassin" -  klicka där.
3 Klicka på "Aktivera Spamassassin" knappen.
4 Gå tillbaka en sida (spamassassin sidan igen)

Ni kan nu välja:

"Auto Radera Spam" - tar bort alla spamassassin märkta mail automatiskt.
Detta är ett bra sätt att slippa hantera spam mailen.
Ni bestämmer vid vilket värde meddelanden skall tas bort automatiskt.
Meddelande med lägre värde tas inte bort.

 

Ni kan också svartlista och vitlista adresser samt ändra Filtrerings nivå på när ett meddelande skall
räknas som spamm (Score värdet). Ni gör detta under Spamassassin Konfiguration.

Ni kan sätta upp ett filter som skickar spammärkta mail vidare till en speciell adress eller mapp.
Klicka på User Level Filtering för enskilda adresser eller Account level filtering för alla adresser.
Där kan ni bestämma vad som skall hända med ett mail.

  • 16 Utilizadores acharam útil
Esta resposta foi útil?

Artigos Relacionados

MAC - installation av e-postkonton

OBS: Automatisk installation av e-postkonton på MAC finns i cpanel under e-postkonton....

MAC e-post mappar för sync med IMAP

IMAP Path Prefix must be set to INBOX; otherwise, Mail.app® will not be able to store deleted,...

Konfigurationsinställningar för epost konton

Följande inställningar kan användas när man ska konfigurera upp epostkonton hos wopsa.Det är...

E-postkonto på Android - Videoguide

https://www.youtube.com/watch?v=4aUbinSjPg0

Problem att hämta e-post

Problem att hämta e-post!   1. Det gäller en ny e-postadress eller ett nytt mailprogram/dator...