Kan ni inte nå hemsida/mailen - Blockerad IP/Dator

Blockerad IP adress - Information


Om ni inte kan nå er hemsida eller e-post (och cpanel) är det troligt att er IP adress (er dator) blivit blockerad i brandväggen.
Prova via en enhet som använder ett annat internet/wifi än den enhet som det inte fungerar på.
Ni kan testa via mobilen och dess 3G/4G internet.

Fixa

Fungerar det via den andra enheten är sannolikheten stor att er IP är blockerad.
Logga in till Mina Sidor och klicka på Alla Tjänster och välj ert webbhotell
I menyn till vänster finns en Unban IP funktion som tar bort blocken på den ip/enhet ni loggat in till Mina Sidor med.


Varför

En block kan ske om man loggar in fel för många gånger, har för många samtidiga anslutningar, kör kommandon/scripts som räknas som intrångsförsök mm.
Det är en säkerhetsåtgärd för att stoppa intrång och bruteforce attacker bland annat.

Ni kan bli temporärt blockerad de första gångerna, typ en timme.
Upplever ni detta flera gånger, att det går upp och ned, kontakta support så vi kan se vad orsaken till blocken är.


Om ni inte kan nå er webbplats med annat Internet är det troligen något annat på tok.
Ej förnyad domän, obetald faktura, problem med servern hos Wopsa, problem hos er Internetlev mm. 
Är det problem hos Wopsa finns det ofta info under Driftstatus på Wopsa.se

Kontakta support om ni behöver hjälp!








Răspunsul a fost util?

 Tipărire

V-ar mai putea interesa și

Gamla Wopsa namnservrar MÅSTE bytas!

[Gäller ej datakulturs gamla kunder då de aldrig använt Wopsas äldre namnservrar]Kortfattat:...

Akut Support = Telefon eller Live chat

Om ni känner att ni har ett ärende som är akut/kris - RING ALLTID IN till support eller använd...

Namnservrar hos Wopsa Webbhotell

Gäller ej gamla Datakulturs kunder !!Om ni behöver byta namnservar / peka om er domän till...

Webbhotell SSL certifikat - gratis

Webbhotell SSL SSL & TLS är en krypterad säker anslutning mellan besökarens webbläsare och...

cPanel guide

cPanel guider och alla funktioner cPanels egna dokumentation och info på deras webbplats...